Esittely

KK5 web


Yhtye
Kodinkynttilöiden ohjelmisto on musiikkia, jonka paikka on syvällä suomalaisessa sielussa. Vanhat ihanat iskelmät, laulelmat ja svengaavat melodiat ovat perusohjelmistoamme, ja niiden uudet sovitukset yllättävät riemastuttavasti.

Yhtyeen jäsenten taustat ovat musiikillisesti hieman eri puolilta, niin iskelmän, laulelman, klassisen musiikin kuin jazzinkin parista. Se tuo oman mehevän mausteensa soppaan. Yhteistä on tietysti rakkaus laulamiseen, hyvään melodiaan ja kuulijan viihdyttämiseen.

Kodinkynttilöiden joulu
Yhtyeellä on myös monipuolinen ohjelmisto talven suureen juhlaan. Perinteiset, tunnelmalliset joululaulut ja kepeästi keinuvat jouluiset swingit muodostavat Kodinkynttilöiden tyylikkään jouluohjelmiston lämpimän sydämen.


Laulajat

KK SonjaL

SONJA LUMME 

tunnustaa omakseen niin laulelman, iskelmän kuin jazzinkin. Menestyksekäs euroviisuedustajamme on kotonaan myös musikaalien parissa, ja Uuden Iloisen Teatterin näyttämökin on tullut varsin tutuksi. Eläköön elämä ja yhtyelaulu!KK MonnaK

MONNA KAMU 

on ainakin kaikkien Kamujen kamu. Elämä on kulunut soittaen ja laulaen. Pianonsoiton lehtorina Espoon musiikkiopistossa vierähti 41 vuotta. Laulamista A:sta O:hon – Agit Propista Oopperajuhlakuoroon.

 


KK IrmaT

IRMA TAPIO 

on musiikin sekatyöläinen. Hän on "Kaikkien Taustalaulajien Äiti", joka on laulanut tuhansia levytaustoja, mainos- ja elokuvamusiikkia sekä euroviisuja. Irma on lauluyhtye- ja kuoroihminen niin studioissa, teatterissa kuin konserteissa.


© Inmusic 2017-2018